top of page
Getframedphotography

GET FRAMED 

PHOTOGRAPHY

Get framed photography trouwfotograaf Nederland

Mijn naam is Krista, het gezicht achter Get framed Photography. Ik houd van op avontuur, reizen, nieuwe dingen ontdekken en de liefde vieren! Ik geniet van het leven en het liefst leg ik alles op camera vast. 

Ik ben ga opzoek naar pure spontane beelden. Mijn stijl? Warm, Moody, Journalistiek, natuurlijk en een beetje editorial. De liefde vastleggen is wat ik het liefst doe!

Ik fotografeer al mijn hele leven, maar ik heb een jaar geleden de beslissing genomen om hiervan mijn fulltime beroep te maken. Als fotograaf (en als persoon) ben ik spontaan, empathisch, communicatief en zorgzaam. Ik heb oog voor emotie en belangrijke momenten. Ik ben helemaal in mijn element als ik in contact sta met mensen. Ik blijf mijzelf graag ontwikkelen en volg daardoor geregeld nieuwe cursussen. 

The face behind the camera

About me

Ik houd van de natuur, dus het liefst plan ik een shoot buiten. Ik ben dan ook altijd op zoek naar mooie plekken in de natuur en ik speur graag naar het mooiste licht. Golden hour is mijn favoriet. Dat is dat warme, romantische licht tijdens zonsopkomst en zonsondergang.
 

Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen als jullie voor mijn lens staan. Aan de hand van vragen en opdrachten probeer ik het ijs te breken. Ik laat jullie veel bewegen. Dat zorgt voor de meest spontane beelden. En ik moedig jullie vooral aan om lekker jullie zelf te zijn. Verder ga ik met humor aan de slag, blijf ik positief en houd ik van nieuwe uitdagingen.  Dus geen traditionele geposeerde foto's. Gaan jullie deze avontuurlijke shoot met mij aan?


Ik vind het ontzettend bijzonder om bruiloften te fotograferen en voorafgaand aan deze mooie dag een goede band op te bouwen met een bruidspaar. Mijn beelden vertellen een verhaal. Ze bevatten emotie, passie en interactie tussen mensen, zoals betekenisvolle blikken en grappige, onverwachte momenten. Maar ik kan ook enorm genieten van het fotograferen van een newborn, zo lief, klein en zo puur. 

Beelden zeggen meer dan...

Krista en Jilt

A photograph is the pause button of life

Ik woon samen met mijn man en mijn drie eigenzinnige katten in het groene Zeist.  Ik ben gek op reizen, hiken en wildlife fotograferen. Mijn favoriete landen zijn de VS, Canada en Ijsland. Het ruige en de ongerepte landschap spreekt me enorm aan. Heerlijk in de natuur in the middle of nowhere, i like it! De diversiteit van het landschap van the USA, dat per staat weer anders is, vind ik fantastisch. Ik heb nog veel landen op mijn bucketlist staan, zoals Jordanië, Nieuw zeeland en Madagascar.
 

Verdere hobby's zijn wandelen, socializen met vrienden en familie en lekker eten.

Ik ben een enorme coffee lover & kattenfan. Ik begroet elke kat die ik tegenkom. 
Mijn dromen? Veel bruiloften fotograferen! & hopelijk ooit emigreren naar Canada om daar een eigen Air B&B te runnen. Veel te hiken, wildlife te spotten en foto's te maken. 


 

Get to know me

Without my camera

bottom of page