top of page

A destination wedding in...

22 september 2022


Julia & Jack getrouwd! Ik zal jullie even mee nemen in deze fantastische dag.

Vandaag staat er een bijzondere bruiloft op het programma.. Dit koppel heeft niet alleen een amazing lovestory, waar ik helemaal op aan ging uiteraard. Maar gaan nog ook eens trouwen over de grens.. A destination wedding in..... GermanyDeze bruiloft is extra speciaal, want het is een heuse internationale bruiloft. Jack en zijn familie komen namelijk uit Australië. Na de bruiloft zullen Jack en Julia dan ook emigreren naar Australië. De trouwdag kreeg daardoor een dubbele lading: de liefde vieren maar ook afscheid nemen.

De (trouw)locatie is gekozen voor de perfecte ligging, maar ook omdat deze locatie het mogelijk maakt dat alle internationale gasten en familie kunnen blijven slapen.De ceremonie is in traditionele Australische stijl. Zo zijn er bridesmaids en groomsmen. Zij gaan eerst over de loper heen en verzamelen zich daarna naast het altaar. Het altaar is prachtig gedecoreerd door de ceremoniemeesters. Het lijkt wel een sprookje. De oom van Jack verzorgt de ceremonie, geheel in het Engels. En de ceremonie is prachtig: heel persoonlijk. Na de vows geven J&J elkaar het ja-woord. They are married!Het bruidspaar neemt de vele felicitaties in ontvangst. Daarna volgen de speeches en wordt er uitgebreid geborreld. Er hangt een ontspannen sfeer, maar ik merk aan alles dat dit meer is dan een bruiloft. Vele tranen vloeien, niet alleen bij het bruidspaar maar ook bij de gasten.We houden de fotoshoot in een maisveld (Omg, dream come true) en daarna roep ik iedereen bijeen voor de groepsfoto’s. Na de borrel ga ik op huis aan terwijl de gasten aanschuiven voor het diner.
Het was een sprookje om bij deze bruiloft te zijn. Ik vond het enorm waardevol dat ik deze bijzondere dag van J&J mocht vastleggen. Zo speciaal om een traditionele Australian wedding mee te maken! Dear Julia & Jack thank you!
Comments


bottom of page