top of page

De bruiloft van Wendy & Elmar in Soest

Bijgewerkt op: 4 jan.

11 Juni 2022 Een nieuwe dag en weer een prachtige bruiloft op de planning. Ik vertrek bijtijds om eerst naar het huis van het bruidspaar te rijden in Nieuwegein. Daar ontmoet ik voor de eerste keer de kinderen van de bruid! Ze hebben mega veel zin in de bruiloft en konden hun ogen niet geloven dat hun moeder vandaag zou gaan trouwen met Elmar! De kinderen wisten natuurlijk wel dat ze gingen trouwens maar wanneer was geheim. Maar de ochtend zelf hoorde ze het, wat een verrassing!

Elmar en Wendy zien er beiden prachtig uit! Elmar heeft een mooi wit pak aan met mooie rood/bruine Gillet. Wendy heeft geen traditionele witte jurk maar een prachtige blauwe jurk! De laatste details worden mooi gemaakt en klaargelegd. Het bruidspaar heeft veel werk gestoken in de bruiloft en alle details eromheen. Zoals de corsages, deze hebben zij zelf van vilt geknutseld. Elmar en Wendy trouwen op boerderij het Gagelgat In Soest. Een prachtige oude boerderij. Vlak naast theehuis het oude paard die ook de catering verzorgt. Eenmaal op de locatie maak ik een praatje met de trouwambtenaar Leonard Bouwhuis. Dit beloofd een bijzondere ceremonie te worden. Als alle gasten gearriveerd zijn op de locatie komt het bruidspaar en te kinderen ons tegemoet lopen.. Iedereen staat in een grote kring hen te verwelkomen. Iedereen wordt even begroet en er wordt een sapje gedronken.Als iedereen plaats heeft genomen volgt er een mooie lange ceremonie. Aan alles is gedacht. Wendy & Elmar trouwen niet alleen, maar ook de kinderen van Wendy trouwen mee. Zo is er een speciale kinder-trouw-akte.

Er worden mooie teksten voorgedragen door vrienden en uiteraard de trouwambtenaar. Die er echt een feestje van maakt. Zo neemt de trouwambtenaar een selfie met het bruidspaar maar ook met alle gasten. Best hilarisch om mee te maken, het is even wat anders. Tijdens de ceremonie wordt er veel gelachen en zie je hier een daar een kleine ontroering maar vooral staat de liefde voor elkaar centraal. De liefde wordt bezegeld met een letterlijke verbintenis, zoals te zien is op deze foto(s).

Hierna volgt ook de kus en wordt het huwelijk bezegeld! YES ZE ZIJN GETROUWD!Na de ceremonie wordt er geborreld en wordt het bruidspaar gefeliciteerd door alle gasten. Het is een hele fijne ontspannen sfeer en iedereen is aan het genieten. De kinderen kunnen lekker spelen want er is genoeg ruimte in en rondom de boerderij. Daarna wordt de bruidstaart aangesneden en wordt er genoten van de lekkere cakejes van Miggels-taart. www.Miggels-taart.nl (echt heeeeeeel lekker!)
Tussen alle bedrijven door doet het bruidspaar nog een fotoshoot met de kinderen en worden er groepsfoto’s gemaakt. De andere gasten vermaken zich met een ‘’escape spel’’. Met een QR code kun je mee spelen en zijn er raadsels.. De bedoeling om erachter te komen wie het bruidsboeket heeft gestolen. Echt een super origineel idee om de kinderen te vermaken. Helemaal zelfbedacht en gemaakt door het mega creatieve bruidspaar !

Tegen 18:00 is het tijd voor het diner.. Het ruikt heerlijk! Ik neem afscheid van de kinderen en het bruidspaar. Ik maak nog een paar foto’s voordat ik weer naar huis vertrek..


Bruiloft trouwen soest bruidspaar trouwfotograaf Zeist

Wat een bijzondere dag! Dit was totaal geen traditionele bruiloft, waardoor deze bruiloft als een verrassingen feestje voelde. Alles was tot in de puntjes geregeld en al waren zoveel toffe details en bijzondere momenten om vast te leggen.
Lieve Wendy en Elmar , ik vond het super om deel uit te maken van jullie bruiloft met al jullie dierbaren om jullie heen. Ik vond het super en ik hoop dat jullie terugdenken aan een prachtige dag!


Trouwen bij galgegat soest
Trouwen in Soest


bottom of page