top of page

Bruiloft Rosanne & maarten

Bijgewerkt op: 4 jan. 2023


Op 31 augustus 2022 was de bruiloft van Rosanne en Maarten, een feestje waar ik enorm naar uitkeek. Niet alleen omdat dit weer de herstart zou zijn van het trouwseizoen, maar het beloofde ook een hele mooie, speciale dag te worden. Alles was van tevoren zo goed doordacht en tot in de puntjes voorbereid.


Bij aankomst in Veenendaal zit Rosanne al in de make-up en de kinderen vermaken zich prima met Spongebob op de achtergrond. Rosannes haar & make-up worden gedaan door make up artist Chantelle. Leuk om Chantelle weer tegen te komen, want zij maakte mij ook op voor mijn eigen bruiloft. Zij had mij als fotograaf getipt bij het bruidspaar (nogmaals superbedankt!). Zoek je nog een fijne en goede visagiste, neem eens een kijkje op haar website: https://www.chantellealyssa.com/

Vandaag werk ik samen met Peter Budding, de videograaf. https://www.peterbudding.com/


Het oogt ontspannen in huis. Er wordt gezellig gekletst terwijl ik mijn beelden schiet. Rosannes moeder helpt haar met de jurk. Wauw, wat een plaatje! Ik zie haar zoontje enorm stralen wanneer hij zijn moeder in haar trouwjurk ziet (smelt).Na de get ready bij Rosanne, rijd ik door naar Driel. Daar maakt Maarten zich klaar in het huis van zijn ouders. Het is super relaxed, heeft weinig tot geen zenuwen. We maken hele toffe shots terwijl Maarten zich voorbereidt. Het licht in de kamer schijnt zo mooi naar binnen, dat ik nog een aantal detailshots maak, bijvoorbeeld van de trouwkaart.Maarten heeft een mooi pak aan van Veltman Liesting uit Utrecht (aanrader!). Het pak heeft een aantal verrassend leuke details. Zoals de tropische plaatjes op zijn gilet. Ik houd hiervan!


Als Maarten er klaar voor is, rijden we naar de locatie waar de first look plaatsvindt. Dit doen we op de Posbank in Arnhem. Een waanzinnig mooi natuurgebied. De heide staat prachtig paars in bloei! Op de locatie wordt Maarten geblinddoekt en wordt hij door zijn kinderen begeleid naar Rosanne.

Ik vind de first look toch wel een van de mooiste momenten van een trouwdag. De lichtelijke spanning en de reactie als ze elkaar zien is zo puur. Zo mooi om dit te mogen vastleggen!
Na de first look doen we de fotoshoot, eerst met het gezin en daarna nog een paar shots met het bruidspaar zelf. Natuurlijk wordt er gedanst tijdens de shoot!Zodra we alle beelden hebben, vervolgen we onze weg naar de trouwlocatie.

Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen. Een fantastisch mooie plek om te trouwen!

De gasten arriveren en maken een erehaag voor de ingang. Rosanne en Maarten komen aan in stijl. Ze arriveren per tandem terwijl de gasten ze juichend ontvangen.De ceremonieopstelling is ook prachtig. Als alle gasten zitten komt Maarten binnen met de kinderen. Rosanne wordt begeleid door haar (bonus)vader en haar opa. Daar zie ik de eerste kleine ontroering van de dag. Ik vind het prachtig om deze vast te leggen. De trouwambtenaar interviewt het bruidspaar waardoor het een hele spontane ceremonie wordt. Het is enorm informeel en er wordt heel veel gelachen.

Rosanne en Maarten spreken niet alleen geloftes uit naar elkaar, maar ook naar hun ouders. Kippenvel!

Na het ja-woord wordt er een shotje genuttigd!Na de ceremonie wordt er geproost en is er natuurlijk taart! Hierna volgen er speeches. Maar de leukste speech is van het bruidspaar zelf, dat een abc’tje heeft voorbereid. Iets wat de gasten absoluut niet mochten doen. Dit is een leuk stukje cabaret van het stel. Omdat zij zelf niet van abc’tjes houden, stopt het al halverwege het alfabet.De gasten en kinderen vermaken zich met oudhollandse spelletjes die buiten in de tuin staan. Denk aan een mega-Jenga en ringgooien. Ook maken we de groepsfoto’s! De ene nog gekker dan de andere. De sfeer zit er al goed in.Dan is het tijd om te eten. De locatie verzorgt een barbecue. Het ruikt en smaakt heerlijk en er hangt de hele dag een ontzettende fijne ontspannen sfeer. Tijdens het diner vinden er nog een aantal speeches plaats, zoals van de ouder(s) van het bruidspaar.In de avond wordt er gedanst en gefeest en mag ik voor de eerste keer aan de slag met meerdere (3) flitsers. Wat is dat tof zeg! Ik ben om! Flitsen is zo leuk en je krijgt veel mooiere beelden van je feestavond.Er volgt een goed voorbereide openingsdans met vele verrassingen. Het begint met schuifelen, maar dan wordt het een feestje waardoor al snel iedereen meedanst.Het was een fantastische dag! In de avond proost ik nog met het bruidspaar en de videograaf op een te gekke geslaagde dag!


Trouwen bruiloft Nijmegen trouwfotograaf feest dj


Comments


bottom of page